Kankareen Paalutus Oy

Kankareen Paalutus Oy on vuonna 2004 perustettu yritys, joka suorittaa paalutusta teräspaaluilla. Yrityksen kotipaikka on Oripäässä Varsinais-Suomessa ja varikkomme on Uudellamaalla. 

Yrityksen kalustoon kuuluu kymmenkunta paalutuskonetta sekä kuorma-autoja nostureineen ja lavetteineen. Yritys työllistää toistakymmentä henkilöä.

Asiakkaita ympäri Suomen

Kankareen Paalutus toimittaa paalutuspalvelua koko Suomeen. Asiakaskunta koostuu sekä omakotitalo- että ammattirakentajista.

Yritys on toteuttanut tuhansia paalutuskohteita viidentoista vuoden aikana, ympäri Suomen - ympäri vuoden. 

Ammattitaito ja laadukas kalusto

Parhaimpia valttejamme ovat laadukas ja monipuolinen kalusto, ammattitaito sekä tinkimätön asenne tekemäämme työtä kohtaan. Porukkamme on vuosien aikana kerännyt valtaisan määrän tietotaitoa teräspaalutuksesta. 

Olemme myös koko toimintamme ajan olleet alan edelläkävijä kalustomme kehittämisessä. Epäilemättä olemme siinä hyvin onnistuneetkin, koska muut alalla toimivat ovat sitä kopioineet. 

Mutkaton yhteistyö paalutoimittajiemme kanssa ja osallisuus Suomen Geoteknisen Yhdistyksen paalutustoimikunnassa, pitävät osaltaan yrityksemme ajan hermolla alan kehityksestä.

Ammattitaitoisilla paaluttajillamme on aina voimassaolevat alallamme vaadittavat työkortit, ja ylläpidämme myös ensiaputaitojamme.

Yrityksemme kuuluu tilaajavastuu.fi palveluun.