Teräksiset palvelut

Paalutustyöt vuosien kokemuksella

Teemme paalutustyöt viimeistellysti alusta loppuun niin, että rakentaja voi jatkaa suorittamamme paalutustyön jälkeen rakennustöitä eteenpäin. Paalutus- ja tuentatöiden lisäksi vastaamme paalujen katkaisuista, paalujen ja tarvikkeiden tuonnista ja poisviennistä sekä koneiden rahdista. Siistimme jälkemme ennen työmaalta lähtöä. Tarvittaessa hoidamme myös tarpeelliset mittaukset.

Rakennusliikkeiden lisäksi palvelemme mielellämme myös yksityisiä rakentajia esimerkiksi pientalorakentajia, mökkirakentajia tai maatalousrakentajia. Hallitsemme paalutukset myös vaativissa kohteissa.

Teräsrakenteet rakentamiseen

Teemme pääosin teräspaalutuksiin liittyviä teräsrakenteita, mutta myös muita rakentamisen teräsrakenteita.

Lue lisää palveluistamme:

Vähemmän päästöjä

Käytössämme oleva asennuskalusto on uutta ja modernia. Pienikokoinen kalusto mukautuu ahtaisiin ja mataliin paikkoihin sekä suurempiin työmaakokonaisuuksiin. Suunnittelemalla
työn kulun etukäteen ja tekemällä työt tehokkaasti, vältämme koneiden hukkakäyntiä. Näin ollen myös päästöt pysyvät pieninä.

Tehokas asennustekniikka

Teemme töitä sellaisella asennustekniikalla, jossa valmista paalutusta syntyy jokaisella lyönnillä. Se on paitsi tehokasta myös nopeaa. Tekniikan ja erinomaisen kaluston ansiosta työt valmistuvat aikataulussa.

Materiaalien käyttöaste 100%

Käytämme paalutuksessa jatkoksellisia paaluelementtejä, jolloin paalutuksessa ei synny materiaalihukkaa. Kaikki katkaistut paalupätkät käytetään hyödyksi. Purkuvaiheessa myös paalut on mahdollista kierrättää teräksen raaka-aineeksi.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Miten voimme palvella?

Jättämällä yhteydenottopyynnön
saat yhteydenoton
kauttamme
aina nopeasti.