Teräspaalutus matalissa tiloissa

Ahtaiden ja matalien tilojen paalutukset

Kankareen Paalutus tekee paalutuksia, tuentaa ja perustusten korjausta myös mataliin tiloihin. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi asuintilojen kellarit ja muuten vain ahtaat tai painuneet tilat. Matalan tilan kohteita ovat myös monenlaiset olemassa olevien rakennusten muutos- ja korjaustyöt, jotka edellyttävät perustusten vahvistamista tai uusien perustusten tekoa.

Matalien tilojen paaluttamisen monenlaisissa kohteissa mahdollistaa yrityksen monipuolinen kalusto. Kalustossa on useita lyöntipaalutuskoneita ahtaisiin ja mataliin tiloihin. Pienin paalutuskalusto kulkee normaalista oviaukosta ja pystyy työskentelemään 2,2 metrin huonekorkeudessa. Ahtaisiin tiloihin käytettävissä on paalukoot RR90-RR170.

Matalien tilojen paaluttamisessa Kankareen Paalutus hyödyntää teräspaalun hyviä ominaisuuksia. Sen keveyden ja muiden erinomaisten ominaisuuksien lisäksi elementtipituus voidaan valita käytettävissä olevan tilan mukaan. Toimivaksi todettu asennustekniikka, jossa valmista paalutusta syntyy jokaisella lyönnillä, on tehokas ja nopea myös matalissa tiloissa.

Lue lisää palveluistamme:

Matalan tilan paalutuskone

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Miten voimme palvella?

Jättämällä yhteydenottopyynnön
saat yhteydenoton
kauttamme
aina nopeasti.