Kankareen Paalutus Oy

Kankareen Paalutus Oy – Paalutuksen edelläkävijä

Kankareen Paalutus Oy on vuonna 2004 perustettu yritys, joka tekee monipuolista paalutusurakointia muun muassa teräspaaluilla. Yrityksen kotipaikka on Oripäässä, Varsinais-Suomessa.

Kankareen Paalutus toimittaa paalutuspalvelua ympäri Suomea. Yrityksen asiakaskunta koostuu niin omakotitalo- kuin ammattirakentajista ja sen kalustoon kuuluu kymmenkunta paalutuskonetta sekä kuorma-autoja nostureineen ja lavetteineen.

Vuosien aikana yritys on toteuttanut tuhansia paalutuskohteita ja ollut monenlaisissa projekteissa mukana: pientalokohteista infrarakentamisen kohteisiin saakka.

Yrityksen toimitusjohtajan Hannu Vesamäen mukaan Kankareen Paalutuksen parhaimpia valtteja ovat laadukas ja monipuolinen kalusto, ammattitaito sekä tinkimätön asenne kaikkia työprojekteja kohtaan. Parhaiten yrityksen ammattitaito tulee kuitenkin esiin sellaisissa kohteissa, jotka ovat jollain tapaa haastavia tai muuten sellaisia, että työn tekemisen tehokkuus päästään hyödyntämään parhaiten.

– Olemme paaluttaneet soisella maaperällä, tehneet matalien tilojen tuentaa ja korjanneet perustuksia kellaritiloissa. Olemme toteuttanut myös vaativia infrakohteita, kuten siltojen ja venesatamien perustuksia, Vesamäki listaa.

Kankareen Paalutus ollut alan edelläkävijä sekä teräspaalutuksessa että kaluston kehittämisessä jo vuosia.

– Olemme olleet mukana kehittämässä ja viemässä nykyisiä asennustekniikoita ja teräsputkipaaluja markkinoille, Vesamäki sanoo.

Kantava tekijä yrityksen kehityskaaressa on Vesamäen mukaan ollut hyvä yhteistyö paalutoimittajien kanssa. Lisäksi osallisuus Suomen Geoteknisen Yhdistyksen paalutustoimikunnassa on pitänyt yrityksen ajan hermolla alan kehityksestä ja muutoksista.

Kankareen Paalutuksen kantava arvo on rehellisyys. Se näkyy sekä asiakkaan työmaalla että henkilöstön johtamisessa työpaikalla – Se mitä luvataan, tehdään.

– Kalustosta pidetään huolta. Huollot ja korjaukset pyritään aina suorittamaan ennen työmaalle menoa. Se tuo varmuutta tekemiseen ja näin ollen myös aikataulussa pysymiseen, Vesamäki kertoo esimerkkinä.

Jokainen projekti on yritykselle tärkeä. Oli kyseessä sitten yhden tai tuhannen paalun projekti.

 

Lue lisää palveluasenteestamme:

Kankareen Paalutus työmaa

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Miten voimme palvella?

Jättämällä yhteydenottopyynnön
saat yhteydenoton
kauttamme
aina nopeasti.