Teräspaalutusten mittaukset

Tarkkaa paalutusta haastaviinkin kohteisiin

Toimitamme tarpeen mukaan paalupaikkojen merkkaukset ennen paalutusta ja paalutuksen tarkemittaukset paalutuksen jälkeen. Tarjoamme palvelun käyttämällä luotettavia ja kokeneita mittausalan yrityksiä.

PDA-kantavuusmittaukset

PDA-mittaus on paaluille tehtävä dynaaminen kuormituskoe, jossa paalua kuormitetaan erityisellä koekuormitusjärkäleellä. Lyönnin aikaansaamaa iskuaaltoa mitataan ja analysoidaan erityisellä laitteistolla, jotta saadaan selville paalun todellinen geotekninen kestävyys. Mittauksesta ja analyysistä toimitetaan asiakkaalle kattava raportti.

Kantavuusmittaus tehdään yleensä paalutustyön yhteydessä, mutta mittaus voidaan suorittaa myös erikseen esimerkiksi koepaalutuksen yhteydessä.

Tavanomaisille kohteille kantavuusmittauksia ei useimmiten ole tarpeen tehdä, mutta paalun kuormituksen kannalta haastavissa kohteissa tai suurissa kohteissa mittaus on monesti tarpeen. Parhaimmillaan PDA-mittauksen perusteella voidaan aikaansaada asiakkaalle säästöä, kun paalujen tarvittava loppulyöntiehto määritetään PDA-mittauksen perusteella.

Vuosittain teemme lukuisia PDA-mittauksia erityyppisissä kohteissa ja eri asennuslaitteistoille. Tällä tavoin voimme varmentaa myös, että paalutuskalustomme suorituskyky on oletusten ja vaatimusten mukainen. Hydraulivasarakaluston todellisen suorituskyvyn pystyy todentamaan vain PDA-mittauksella.

Lue lisää palveluistamme:

Teräspaalutusta

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Miten voimme palvella?

Jättämällä yhteydenottopyynnön
saat yhteydenoton
kauttamme
aina nopeasti.