Teräsrakenteet ja teräsperustukset

Teräsrakenteet edellyttävät osaamista

Kaikkien rakentamisessa käytettävien kantavien teräsrakenteiden tulee nykyisten rakentamismääräysten mukaan olla CE-merkittyjä standardin EN 1090-1 mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että teräsrakenteiden toimittajalla tulee olla sertifioitu tuotannon laadunvalvontajärjestelmä.

Vain sertifioidun tuotannon laadunvalvontajärjestelmän perusteella yrityksellä on oikeus laatia valmistamilleen teräsrakenteille suoritustasoilmoitus ja liittää toimitukseen CE-merkintä. CE-merkintävaatimus koskee kaikkia rakennuksia, niin omakotitaloja kuin isompiakin rakennuksia.

Kankareen Paalutuksella on käytössä sertifioitu tuotannon laadunvalvontajärjestelmä ja näin oikeus toteuttaa EN1090 mukaisia kantavia teräsrakenteita toteutusluokissa EXC1 ja EXC2. Toteutamme teräsrakenteet asiakkaan toimittamien suunnitelmien perusteella.

Kestävä ja monipuolinen teräsperustus

Teräsperustuksessa maahan asennettujen paalujen varaan asennetaan esimerkiksi putkipalkeista valmistettu kantava teräskehikko, jonka päälle rakennus rakennetaan. Teräsperustus on osa rakennuksen kantavaa runkoa ja sen on oltava CE-merkitty.

Teräsperustus on hyvin nopea rakentaa ja se mahdollistaa rakennettaessa erilaisten alapohjarakenteiden käytön, oli se sitten perinteinen puurossipohja, ontelolaatta tai liittolevyalapohja. Kaikille on yhteistä se, että ne voidaan luontevasti toteuttaa tuulettuvana alapohjana kaikkine etuineen. Työ voidaan tehdä niin talvella kuin kesällä. Kun betonivaluja ei välttämättä tule lainkaan, pakkasesta ei ole haittaa.

Teräsperustus on helposti kierrätettävissä oleva rakenne. Parhaimmillaan se voidaan purkaa ja käyttää toisessa kohteessa sellaisenaan uudelleen.

Erityisesti teräsperustuksia käytetään kaupunkien ja kuntien väistötilojen, mökkien sekä pientalojen rakentamisessa.

Lue lisää palveluistamme:

Teräsperustus

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Miten voimme palvella?

Jättämällä yhteydenottopyynnön
saat yhteydenoton
kauttamme
aina nopeasti.